Birou „Hexadesk” din Lemn de Fag și Rășină, iluminare LED cu activare Touch, încărcare Wireless și hub USB integrat
6.499 lei Prețul inițial a fost: 6.499 lei.6.299 leiPrețul curent este: 6.299 lei. Adaugă în coș
Reduceri!

Birou „Hexadesk” din Lemn de Fag și Rășină, iluminare LED cu activare Touch, încărcare Wireless și hub USB integrat

Prețul inițial a fost: 6.499 lei.Prețul curent este: 6.299 lei.

-3%

În sfârșit, un birou care îmbină perfect designul sofisticat cu tehnologia! Fiind lucrat manual din lemn masiv de fag și rășină epoxidică, acest birou nu numai că adaugă un farmec remarcabil oricărei încăperi, dar îți oferă și o experiență de lucru confortabilă și productivă.

Dimensiuni: 120 x 80 x 73 cm (notă: dimensiunile biroului sunt configurabile, îl putem executa la comandă pe mărimi diferite; pentru mai multe detalii contactați-ne)

Timp de livrare: 14-20 zile lucrătoare.

*Notă: acest birou se face la comandă și este handmade. După plasarea comenzii vei fi contactat de un reprezentant Finecraft care te va ține la curent cu statusul producției piesei tale unice. Veți putea discuta și opțiuni de personalizare cum ar fi culoare diferită de rășină.

 

Disponibil pentru precomandă

Promisiunea Finecraft

  • Produse handmade (lucrate manual)
  • Design unicat
  • Materiale premium
  • Produse la comandă și personalizate
Cumpără în siguranță

Redescoperă plăcerea de a lucra la un birou modern unic în timp ce adaugi eleganță și funcționalitate spațiului tău de lucru.

Materiale de calitate superioară

Biroul este confecționat din lemn de fag, un material prețios cunoscut pentru rezistența sa și frumusețea naturală. Suprafața biroului este acoperită cu rășină epoxidică transparentă, care nu numai că protejează lemnul, dar adaugă și o notă distinctivă de modernitate.

Rășină epoxidică premium

Unul dintre aspectele definitorii este rășina epoxidică albastră ce se îmbină perfect cu lemnul, dând biroului un aspect cu adevărat deosebit.Această rășină este versatilă și rezistentă în timp, oferind protecție lemnului și aducând un farmec contemporan.Fiecare birou este, în esență, o piesă de artă aparte, datorită modului handmade în care rășina se amestecă și creează modele și nuanțe unice.

Hub USB Multifuncțional

Cu 2 sloturi USB și o priză de alimentare, masa ta este pregătită să te ajută la încărcarea dispozitivelor. Totodată, hub-ul necesită conectare la o priză externă pentru a putea fi utilizată.

Personalizare disponibilă

Dacă dorești să personalizezi acest birou pentru a se potrivi cu paleta ta de culori sau dimensiunile spațiului tău, contactează-ne să discutăm ideile tale.

Încărcare wireless fast charging integrată

Uită de cabluri. Doar așează-ți dispozitivul pe masă și bucură-te de încărcarea rapidă, fără bătăi de cap.

✅ Tip încărcare: Qi Wireless Fast Charging
✅ Putere: 15 W

Iluminare LED cu touch

Masa vine cu un sistem de iluminare LED avansat, care transformă orice spațiu într-o oază de confort și tehnologie. Atinge pur și simplu o anumită zonă a mesei și descoperă lumina rece ambientală ce emană de dedesubt. Sistemul funcționează cu 2 x baterii AA (incluse în pachet).

LED albastru de-a lungul marginilor

Marginile mesei sunt accentuate cu o bandă LED albastră, conferindu-i un contur distinct și modern. Se activează cu un buton on/off și funcționează cu 2 x baterii AA (incluse în pachet).

Specificații tehnice

* Fiind lucrat manual, fiecare produs se mândrește cu o unicitate aparte. Nuanțele și modelele pot varia ușor față de imaginea de prezentare, adăugând astfel un caracter distinctiv și personalizat fiecărei piese.

** Instrucțiuni îngrijire: se șterge cu o lavetă fină de microfibră. Recomandăm folosirea suporturilor de pahare pentru păstrarea detaliilor în timp.

Informații suplimentare

Greutate30 kg
Dimensiuni120 × 80 × 73 cm
Tip lemn

Fag

Materiale

Rășină epoxidică, Ulei Rubio

Iluminare LED

Cu iluminare LED

Tip încărcare:

Wireless

Grosime blat

2 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Birou „Hexadesk” din Lemn de Fag și Rășină, iluminare LED cu activare Touch, încărcare Wireless și hub USB integrat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *